Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Egy baja van: nem lehet szépen szervírozni, de annál finomabb!
Hozzávalók,15 dkg liszt,10 dkg porcukor, 10 dkg vaj, 8 dkg darált dió,őrölt fahéj, annyi szilva és őszibarack, amennyivel két sorban megtölthetjük a sütőforma alját.
Összemorzsoljuk a lisztet, cukrot, vajat és a darált diót. Kivajazott
formába, vagy kisebb tepsibe szeleteljük a szilvát, és az őszibarackot, megszórjuk fahéjjal, majd rámorzsoljuk a tésztát. Alufóliával lefedjük és előmelegített sütőben kb. harminc percig sütjük, majd fólia nélkül 5 percig tovább pirítjuk. Szilva és őszibarack helyett bármilyen gyümölccsel elkészíthető pl. eper, málna,sárgabarack stb...
Ha nagyon leveses a gyümölcs, akkor a morzsa előtt szórjuk meg kevés pudingporral vagy ételkeményítővel.
Megjegyzés: sós morzsasütit is készíthetünk (ekkor cukor nem kell bele).
Alulra párolt, vagy főtt zöldségeket tegyünk a kivajazott tálba, rá a
morzsát. Ha megsült fokhagymás-sós tejföllel tálalhatjuk. A zöldségek
közé tehetünk párolt csirkemell csíkokat, sonkát v. bacont.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 napja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 4 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 4 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 4 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hónapja a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!