Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
15 dkg darált keksz, 5 dkg darált mandula, 10 dkg búzadara, 1 dl tej, 5 dkg vaj, 4-5 ek porcukor,
1 ek kakaópor, mandulaaroma, rumaroma, csipetnyi só.
A tejet a sóval felforraljuk, majd a cukorral elkevert búzadarára öntjük, beletesszük a vajat is,
elkeverjük és lefedve hagyjuk megpuhulni.
Amikor kihűlt belekeverjük a darált kekszet és a darált mandulát. Összekeverjük, majd kétfelé vesszük.
Az egyik felébe kakaóport és rumaromát keverünk, a másik felébe pedig mandulaaromát gyúrunk.
Ha túl lágy lenne, tegyünk bele darált kekszet, vagy mandulát, ha túl kemény, akkor pedig tejet.
Mindkét felét két folpack között egyforma nagyságúra kinyújtjuk, majd eltávolítva a folpackot, egymásra
tesszük őket, kicsit még együtt is nyújtjuk, majd feltekerjük.
Folpackba csomagolva hűtőben tartjuk.
Mindig annyit vágjunk belőle, ami hamar elfogy.
A recept BP Mónitól származik.
Megjegyzés: én egy kevés kókuszreszeléket is tettem bele.
|
|
Kőszeghy Anna 8 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 9 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse főzelék, tojás ropogós (fasírt).
Kőszeghy Anna írta 9 órája a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
József finom salátát hoztál! Én is szeretem a majonézes ...
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldborsó leves, fokhagymás ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Spárgasípok rántva képhez:
Marcsikám köszönöm a kedves hozzászólást! Alig vártam, hogy...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Fokhagymás rántott tarja képhez:
Barátnőm köszönöm a hozzászólást! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Most különösen ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!