Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Nagyon puha szilvát kaptam, és ez lett belőle.
Hozzávalók: 2 dl habtejszín,cukor ízlés szerint, 4 ek szilvaöntet,fahéj
Díszítéshez: mentalevél,sárgabarack héjából készült rózsa,amarettini,szilvaöntet
A szilvát pár perc alatt összefőztem ízlés szerinti cukorral, botmixerrel pűrésítettem,
és őrölt fahéjat adtam hozzá.
A tejszínt keményre vertem az ízlés szerint hozzáadott porcukorral, óvatosan( hogy a
hab ne törjön) belekevertem a kihült fahéjas szilvaöntetet.
A kehely aljába összemorzsolt amarettinit tettem,szilvakrémet kanalaztam rá, erre újból amarettinit tettem, a tetejét keményre vert tejszínhabbal,sárgabarackrózsával és mentalevéllel
díszítettem,behűtve tálaltam.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!