Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1/2 kg liszt, 1/4 kg margarin, pici só, 3 dkg élesztő, 1/4 l langyos tej, 1 tk cukor.
A lisztet elkeverjük csipetnyi sóval, elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a kevés cukros tejben felfuttatott élesztőt, és még annyi tejet, hogy könnyen formálható tésztát kapjunk.
A vékonyra kinyújtott tésztából négyszögeket vágunk, vagy nagy pogácsa szaggatóval kiszúrjuk.
Tölteléke lehet:
darált dió cukorral és kevés tejjel felfőzve, darált mákból készítve, különböző ízű lekvárok, gesztenyemassza stb...
Én most gesztenye masszával töltöttem.
Nem kelesztjük, azonnal süthetjük. Nagyon kiadós.
Még forrón vaníliás cukorban megforgatjuk.
|
|
Garáz József 1 órája új képet töltött fel:
Garáz József 1 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 18 órája a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldbab leves, egyben sült sertés fasírozott...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
Ez volt a mai ebédünk: Sertés húsleves csülökhússal ( nem ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!