Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta finom roppanós, és sütés közben finom illatok terjengenek a konyhában.
Hozzávalók:
1 csomag leveles tészta, 2 db közepes-savanykás alma ( Idared vagy jonatán), kristálycukor és őrölt fahéj ízlés szerint.
A megmosott almákat negyedeljük, eltávolítjuk a magházát, és kb 3 mm-es szeletekre vágjuk. Ha nem szeretjük az almahéjat, akkor meg is hámozhatjuk. A fahéjas cukorral megszórt alma szeleteket félretesszük, amíg a kicsomagolt tésztát nyolc téglalappá vágjuk.
A cukrozott és lecsepegtetett almaszeletekkel szépen kirakjuk a leveles tésztát, és előmelegített forró sütőben megsütjük. Mikor kivesszük a sütőből locsoljuk meg a tálban maradt alma lével. Porcukrozva tálaljuk.Langyosra hűlve a legfinomabb.
|
|
burger eva 5 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 6 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 6 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 6 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 6 napja a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 6 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 6 napja a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 6 napja a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
Domján Mária írta 6 napja a(z) Tepsis rablóhús. képhez:
Csodás étvágygerjesztő nagyon fincsi lehet . gratulálok
Domján Mária írta 6 napja a(z) Fügesajt. képhez:
Józsikám ennek hogy lett ilyen csodálatos szine azt hittem ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!