Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csokoládétorta marcipánnal bevonva és díszítve
A tésztája egy négytojásos piskóta
4 db tojássárgáját kikeverünk 175 g porcukorral, apránként hozzáadunk 3,5 kanál forró vizet, majd 1 kk. kakaóport, 10 g sütőport, kanalanként 125 g lisztet, jól kidolgozzuk, végül óvatosan, hogy össze ne törjön a 4 tojásfehérjéből készült habot. Kivajazott és lisztezett formába öntjük és előmelegített sütőben készre sütjük.
A krémet 2 tábla étcsokoládéból, 25 dkg mascarponesajtból 2,5 dl tejszínből 15 dkg porcukorból és egy zselatinfixből készítjük.
A csokoládét gőz fölött megolvasztjuk majd a mascarpone sajttal elkeverjük, hozzáadjuk a porcukrot és tovább keverjük vele, majd felverjük a tejszínt és hozzáadjuk a zselatinfixet majd lágyan belekeverjük a krémünkbe. Ha cukrozott tejszínből készítjük akkor a porcukrot lecsökkentjük 5-10 dkg-ra vagy ha nem tartjuk szükségesnek el is hagyhatjuk.
A tészta kihűlése után három korongra vágjuk és megtöltjük a krémmel, majd a tortánkat vékonyan bevonjuk egy vajas krémmel és hűtőbe rakjuk, ha a vajas krém megszilárdult bevonjuk a marcipánnal.
|
|
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna 10 órája új képet töltött fel:
szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!