Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mogyorós és epres túrós torta receptjét már leírtam most a meggyes receptet írom ide.
Tésztájához kell 6 db tojás, 6 evőkanál cukor, 7 evőkanál víz, 8 evőkanál liszt, 1 csomag sótőpor, 4 evőkanál kakaó. A tojássárgáját kikeverjük a cukorral a vaníliás cukorral, kakaóval majd hozzáadjuk a vizet és tovább verjük. A sütőport elkeverjük a liszttel és beleszitáljuk a masszába,belekeverjük lágyan majd hozzáadjuk a felvert fehérjéket.
Krém: 6 dl tej 4 tojássárgája, 1 db vaníliás pudingpor, 6 evőkanál cukor, 1 vaníliás cukor, 5 dl habtejszín, 1 db habfixáló
A tojássárgáját a pudingport és a vaníliás cukrot és a cukrot összekeverjük és sűrű krémet főzünk belőle, kihűtjük.
Felverjük a tejszínt és hozzáadjuk a habfixet, majd lágyan belekeverjük a kihűlt krémbe. Én még adok hozzá egy kanál olvasztott zselatint is, hogy keményebb legyen a krém, hogy bírja a terhelést.
A tésztát három korongra vágom és megkenem a meggydzsemmel ( 7-7 kanál kerül a lapokra)
1 üveg meggybefőttet a megkent lapokra szétosztunk, rákenjük a tejszínes krémet.
Vajas krémmel körbe kenjük és ha megdermed a vaj akkor marcipánnal bevonjuk.
|
|
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
ha maratt valami belölle szivessen megenném
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, grízes tészta sárgabarack ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
József köszönöm szépen a hozzászólást!
Garáz József írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Anna Az unokám a brokkolit szereti Így nálunk is volt már ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Mostanában sok brokkolis ételt készítek, mert nagyon ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!