Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mogyorós és epres túrós torta receptjét már leírtam most a meggyes receptet írom ide.
Tésztájához kell 6 db tojás, 6 evőkanál cukor, 7 evőkanál víz, 8 evőkanál liszt, 1 csomag sótőpor, 4 evőkanál kakaó. A tojássárgáját kikeverjük a cukorral a vaníliás cukorral, kakaóval majd hozzáadjuk a vizet és tovább verjük. A sütőport elkeverjük a liszttel és beleszitáljuk a masszába,belekeverjük lágyan majd hozzáadjuk a felvert fehérjéket.
Krém: 6 dl tej 4 tojássárgája, 1 db vaníliás pudingpor, 6 evőkanál cukor, 1 vaníliás cukor, 5 dl habtejszín, 1 db habfixáló
A tojássárgáját a pudingport és a vaníliás cukrot és a cukrot összekeverjük és sűrű krémet főzünk belőle, kihűtjük.
Felverjük a tejszínt és hozzáadjuk a habfixet, majd lágyan belekeverjük a kihűlt krémbe. Én még adok hozzá egy kanál olvasztott zselatint is, hogy keményebb legyen a krém, hogy bírja a terhelést.
A tésztát három korongra vágom és megkenem a meggydzsemmel ( 7-7 kanál kerül a lapokra)
1 üveg meggybefőttet a megkent lapokra szétosztunk, rákenjük a tejszínes krémet.
Vajas krémmel körbe kenjük és ha megdermed a vaj akkor marcipánnal bevonjuk.
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!