Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mogyorós és epres túrós torta receptjét már leírtam most a meggyes receptet írom ide.
Tésztájához kell 6 db tojás, 6 evőkanál cukor, 7 evőkanál víz, 8 evőkanál liszt, 1 csomag sótőpor, 4 evőkanál kakaó. A tojássárgáját kikeverjük a cukorral a vaníliás cukorral, kakaóval majd hozzáadjuk a vizet és tovább verjük. A sütőport elkeverjük a liszttel és beleszitáljuk a masszába,belekeverjük lágyan majd hozzáadjuk a felvert fehérjéket.
Krém: 6 dl tej 4 tojássárgája, 1 db vaníliás pudingpor, 6 evőkanál cukor, 1 vaníliás cukor, 5 dl habtejszín, 1 db habfixáló
A tojássárgáját a pudingport és a vaníliás cukrot és a cukrot összekeverjük és sűrű krémet főzünk belőle, kihűtjük.
Felverjük a tejszínt és hozzáadjuk a habfixet, majd lágyan belekeverjük a kihűlt krémbe. Én még adok hozzá egy kanál olvasztott zselatint is, hogy keményebb legyen a krém, hogy bírja a terhelést.
A tésztát három korongra vágom és megkenem a meggydzsemmel ( 7-7 kanál kerül a lapokra)
1 üveg meggybefőttet a megkent lapokra szétosztunk, rákenjük a tejszínes krémet.
Vajas krémmel körbe kenjük és ha megdermed a vaj akkor marcipánnal bevonjuk.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:
József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves József! Sajnálom, hogy vizsgálatokra kell járnotok...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!