Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mogyorós és epres túrós torta receptjét már leírtam most a meggyes receptet írom ide.
Tésztájához kell 6 db tojás, 6 evőkanál cukor, 7 evőkanál víz, 8 evőkanál liszt, 1 csomag sótőpor, 4 evőkanál kakaó. A tojássárgáját kikeverjük a cukorral a vaníliás cukorral, kakaóval majd hozzáadjuk a vizet és tovább verjük. A sütőport elkeverjük a liszttel és beleszitáljuk a masszába,belekeverjük lágyan majd hozzáadjuk a felvert fehérjéket.
Krém: 6 dl tej 4 tojássárgája, 1 db vaníliás pudingpor, 6 evőkanál cukor, 1 vaníliás cukor, 5 dl habtejszín, 1 db habfixáló
A tojássárgáját a pudingport és a vaníliás cukrot és a cukrot összekeverjük és sűrű krémet főzünk belőle, kihűtjük.
Felverjük a tejszínt és hozzáadjuk a habfixet, majd lágyan belekeverjük a kihűlt krémbe. Én még adok hozzá egy kanál olvasztott zselatint is, hogy keményebb legyen a krém, hogy bírja a terhelést.
A tésztát három korongra vágom és megkenem a meggydzsemmel ( 7-7 kanál kerül a lapokra)
1 üveg meggybefőttet a megkent lapokra szétosztunk, rákenjük a tejszínes krémet.
Vajas krémmel körbe kenjük és ha megdermed a vaj akkor marcipánnal bevonjuk.
|
|
Garáz József 15 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 3 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!