Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Toros káposztát én így szoktam:: Disznó húst,(lábszár,oldalas,lapocka,bármelyik jó))féltenyérnyi darabokra vágom,besózom,kis vegetával,borssal megszórom. Kicsit állni hagyom. Utána egy serpenyőbe zsiradékot teszek,abba bele a husit,és puhára sütöm,fokhagymával.
Aztán egy másik lábasban zsiradékot hevitek,((Keveset)) és belerakom a kimosott,kinyomkodott savanyú káposztát, Ebbe is kis őrölt borsot,ételízesitőt,1 m.k. cukrot,és lefedem,hogy süljön,párolódjon. Mikor már megsült,nyomkodok rá bőven fokhagymát,és belerakom a sült husit. Összeforgatom,összesütöm kissé. Juj nagyon szeretem.
Héjában főtt krumlit szoktam hozzá adni,de most dödöllét készitettem,és puliszkát.
Dödöllét mindenki tudja hogy kell. Én ugy készítettem,h. a kevés kis krumplit vékony karikára vagdaltam,felöntöttem annyi vízzel,ami jól ellepi. Sóztam. Mikor megfőtt,saját levében összetörtem,liszttel elég keményre süritettem. Tettem ebbe is kis ételízesitőt, borsot,pici vajat. Aztán kihült,és kanállal szaggattam az olajba,szép pirosra megsütöttem. Fincsi lett.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: bazsalikomos paradicsom leves orzóval, ...
Garáz József 22 órája új képet töltött fel:
Garáz József 22 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 22 órája a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a nejem és az unokám nevében...
Kőszeghy Anna írta 1 napja itt:
Szia Marcsikám! Rég voltál itt! Hiányzol!Remélem jól vagytok! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldségleves, mustáros ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
József gratulálok ehhez a szép- finom és egészséges...
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, citromos túrós palacsinta és ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Paradcsomszósz húsgombóccal. képhez:
József örülök, hogy jöttél! Finomakat hoztál!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!