Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Toros káposztát én így szoktam:: Disznó húst,(lábszár,oldalas,lapocka,bármelyik jó))féltenyérnyi darabokra vágom,besózom,kis vegetával,borssal megszórom. Kicsit állni hagyom. Utána egy serpenyőbe zsiradékot teszek,abba bele a husit,és puhára sütöm,fokhagymával.
Aztán egy másik lábasban zsiradékot hevitek,((Keveset)) és belerakom a kimosott,kinyomkodott savanyú káposztát, Ebbe is kis őrölt borsot,ételízesitőt,1 m.k. cukrot,és lefedem,hogy süljön,párolódjon. Mikor már megsült,nyomkodok rá bőven fokhagymát,és belerakom a sült husit. Összeforgatom,összesütöm kissé. Juj nagyon szeretem.
Héjában főtt krumlit szoktam hozzá adni,de most dödöllét készitettem,és puliszkát.
Dödöllét mindenki tudja hogy kell. Én ugy készítettem,h. a kevés kis krumplit vékony karikára vagdaltam,felöntöttem annyi vízzel,ami jól ellepi. Sóztam. Mikor megfőtt,saját levében összetörtem,liszttel elég keményre süritettem. Tettem ebbe is kis ételízesitőt, borsot,pici vajat. Aztán kihült,és kanállal szaggattam az olajba,szép pirosra megsütöttem. Fincsi lett.
|
|
Kőszeghy Anna írta 6 órája itt:
Marcsikám hiányollak! Remélem jól vagy! Vigyázz magadra! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 7 órája a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Ez az étel is egyszerű, hétköznapi, de mi nagyon ...
Kőszeghy Anna 7 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 7 órája a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
József köszönöm a hozzászólást! Mindig örülök,...
Kőszeghy Anna írta 7 órája a(z) Mai reggelink képhez:
József nagyon ügyes unokátok van! Dicséret neki.
Garáz József írta 9 órája a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Anna Ezért is jó hogy még itt vagyunk egypáran, Mert...
Garáz József írta 9 órája a(z) Mai reggelink képhez:
Anna! Ez is finom. Nellike már ezt el szokta készíteni. Egy...
Kőszeghy Anna írta 12 órája a(z) Mai reggelink képhez:
Megkívántuk a tojásrántottát, amit ropogósra sütött Girlinger ...
Kőszeghy Anna 12 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Örülök, hogy...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!