Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Toros káposztát én így szoktam:: Disznó húst,(lábszár,oldalas,lapocka,bármelyik jó))féltenyérnyi darabokra vágom,besózom,kis vegetával,borssal megszórom. Kicsit állni hagyom. Utána egy serpenyőbe zsiradékot teszek,abba bele a husit,és puhára sütöm,fokhagymával.
Aztán egy másik lábasban zsiradékot hevitek,((Keveset)) és belerakom a kimosott,kinyomkodott savanyú káposztát, Ebbe is kis őrölt borsot,ételízesitőt,1 m.k. cukrot,és lefedem,hogy süljön,párolódjon. Mikor már megsült,nyomkodok rá bőven fokhagymát,és belerakom a sült husit. Összeforgatom,összesütöm kissé. Juj nagyon szeretem.
Héjában főtt krumlit szoktam hozzá adni,de most dödöllét készitettem,és puliszkát.
Dödöllét mindenki tudja hogy kell. Én ugy készítettem,h. a kevés kis krumplit vékony karikára vagdaltam,felöntöttem annyi vízzel,ami jól ellepi. Sóztam. Mikor megfőtt,saját levében összetörtem,liszttel elég keményre süritettem. Tettem ebbe is kis ételízesitőt, borsot,pici vajat. Aztán kihült,és kanállal szaggattam az olajba,szép pirosra megsütöttem. Fincsi lett.
|
|
Garáz József írta 15 perce a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 17 perce a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 1 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 órája a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 2 órája a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta, főtt tojás.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Paprikás krumpli Anna módra képhez:
Kolbász helyett virslivel és baconnal készítettem, nekünk ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!