Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Porhanyós mézes:
Hv: 50 dkg liszt,,10dk vaj,,2 tojás,,20dk porcukor,,2 e.k. méz,,1 k.k. szódabikarbóna,,késhegynyi fahéj,,fél citrom reszelt héja,,1-2 kanál tejföl,,baracklekvár
A lisztet elmorzsoljuk a vajjal,hozzáadjuk a tojást,,a porcukrot,a mézet,a szódabikarbónát,a fahéjat,a citrom reszelt héját. Tejföllel összegyúrjuk,simára dolgozzuk.Egy órát pihentetjük. A 3/4- részét tepsibe nyújtjuk,bőven megkenjük lekvárral, a maradék tésztából rácsokat rakunk rá lassú tűzön sütjük.
Kiadós,és sokáig elálló tészta.
|
|
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást! Isteni finom...
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József nekem is sokat romlott az egészségem, nem is tudok...
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József ez az ebéd nagyon finom kombináció, gratulálok! ...
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) 438137535_753114376907387_1523859542857368154_n képhez:
Marcsi nagyon tetszik ez a finomság! Itt az eperszezon, ...
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Diós habos kocka képhez:
Marcsikám gratulálok ezekhez a szuper szép és finom ...
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Vasárnapi mázas karaj képhez:
Szuper étvágygerjesztő ünnepi ebéd!A szervírozás is olyan ...
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Apró pogácsáim képhez:
Marcsi ha jól látom sajtos pogácsákat sütöttél! Kár, hogy ...
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Tegnapi pizzám képhez:
Nagyon finom lehetett! A pizza is bármikor jöhet! Szép szeletek!
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
József finom ebédetek volt! Mindegyiket szeretem! Örülök, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!