Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
• 4 szelet karaj csont nélkül
• 1 db hegyes erős paprika
• 1 kanál dijoni mustár
• 8 kocka medve sajt
• 1 csipet őrölt fehér bors
• só
• 20 dkg. finomliszt
• 3 tojás
• 20 dkg. zsemlemorzsa
• 5 dl. étolaj
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikát apróra vágjuk majd összedolgozzuk a sajttal és a mustárral. Ízesítjük sóval és őrölt fehér borssal. A sajtos tölteléket négy részre osztjuk. A hússzeletek egyik felére teszünk a sajtos töltelékből majd ráhajtjuk a hús másik felét. A betöltött húsokat bepanírozzuk. Lisztbe, felvert tojásba majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban közepes lángon megsütjük. Szalmaburgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
Garáz József 6 órája új képet töltött fel:
Garáz József 6 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 8 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 9 órája itt:
Boldog Anyák napját kívánok minden kedves erre járó Édesanyának, Nagyanyának és Dédi mamának. Anna
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Krumplis tészta ( fodros nagy kockával),...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejfölös zöldbab főzelék, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Túrós tészta. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!