Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
• 60 dkg sertéscomb
• 30 dkg zöldbab
• 10 dkg füstölt szalonna
• 2 fej vöröshagyma
• 3-4 gerezd fokhagyma
• 1 db paprika
• 1 db paradicsom
• 1 mk köménymag
• 1 ek pirospaprika
• 2 dl tejföl
• 2 ek finom liszt
• só ízlés szerint
• őrölt fekete bors
Előkészítés: A sertéscombot és a szalonnát csíkokra, a hagymát apróra a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. Ha friss zöldbabunk van azt is 2-3 centisre daraboljuk.
Elkészítés: A szalonnát kiolvasztjuk. Rátesszük a vöröshagymát és üvegesre pároljuk. Belenyomjuk a fokhagymát, rászórjuk a köményt. Egy-két percig pirítjuk. Hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot és kb. 10 percig dinszteljük. Rádobjuk a húst, sózzuk, borsozzuk. Kevés vizet aláöntve félpuhára pároljuk. Beletesszük a babot és rászórjuk a pirospaprikát. Ha konzerv babunk van azt csak akkor tegyük bele ha a hús már puha. Ha a hús és a bab is megpuhult, behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel. Forrás után levehetjük a tűzről.
Párolt rizst ,galuskát vagy főtt tésztát adhatunk mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
|
|
Garáz József írta 13 órája a(z) Szandikánk Ádventi mézeskalácsa képhez:
Anna! Minden résztvevőnek gratulálok. Ügyesek vagytok.
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Szandikánk Ádventi mézeskalácsa képhez:
Alexandra unoka menyünk sütötte nekünk ezeket a finom ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Az unokám készített magának vacsit. képhez:
Anna! Köszönöm szépen. Átadom Nellikének .
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Az unokám készített magának vacsit. képhez:
Gratulálok Nellikének! Nagyon ügyes, és nagyon guszta ...
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spenót főzelék főtt tojással.
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
Karfiol leves, csirkemell Cordon bleu, petrezselymes ...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves pirított kenyér kockákkal, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!