Finomságok Konyhája: Szalámis langalló (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12990 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12990 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12990 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12990 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Szalámis langalló

Szalámis langalló

Hozzávalók:
A tésztához:
• 50 dkg finomliszt
• 3 dkg élesztő
• 2 ek joghurt
• 2 ek kacsa vagy libazsír
• 2 db kisebb burgonya
• 2 tk só
• 2 dl langyos víz
• 1 kk kristálycukor
A kenéshez:
• 3 dl tejföl
• 4-5 gerezd fokhagyma
A feltéthez:
• 30 dkg szalámi /pick diák csemege/
• 1/2 csomag újhagyma
• 1 fej lila hagyma
• 2 db hegyes erős paprika
• 2 db kápia paprika
• 25 dkg trappista sajt
Előkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és még melegen áttörjük szitán vagy tésztaszűrőn. Az élesztőt a csipet cukorral langyos vízben felfuttatjuk. Ha a burgonya langyosra hűlt, a többi hozzávalóval begyúrjuk a tésztát. Meleg helyen letakarva egy órát kelesztjük. A hagymákat apróra a szalámit és a paprikákat vékony szeletekre vágjuk. A fokhagymát átnyomjuk vagy apróra vágjuk és a tejfölbe keverjük. A sajtot lereszeljük.
Elkészítés: Egy nagyobb tepsit kizsírozunk és belenyomkodjuk a tésztát. Megkenjük a fokhagymás tejföllel, rápakoljuk a vékonyan felszeletelt szalámit, megszórjuk az apróra vágott újhagymával,lila hagymával majd rátesszük a paprika karikákat. Csak a felére tettem csípőset. Megszórjuk a reszelt sajttal és előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük, amíg a sajt megpirul.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Látta 360 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Gyönyörű,de még milyen finom lehet!
Köszönöm szépen Józsi.
Üdv:Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Hűűű de jól néz ki!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József 12 órája új képet töltött fel:

Paradcsomszosz_husgomboccal_2197960_1434_s

Garáz József 2 napja új képet töltött fel:

Rakottkelkaposzta_2197941_6681_s

Garáz József 2 napja új képet töltött fel:

Piritott_tarhonyi_leves_2197940_8020_s

Garáz József írta 2 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:

Tejfolos_gombas_csirkemel_szeletek_2197843_4647_s

Anna Köszönöm szépen a nevükben .

Garáz József írta 2 napja a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:

Vari_pulykamell_vegyes_zoldsegekkel_2197912_5287_s

Nagyon finom étel készítettél.

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Zöldség leves ABC tésztával, bakonyi...

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:

Vari_pulykamell_vegyes_zoldsegekkel_2197912_5287_s

Óvári pulykamell vegyes zöldségekkel. ...

Kőszeghy Anna 5 napja új képet töltött fel:

Vari_pulykamell_vegyes_zoldsegekkel_2197912_5287_s

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:

Tejfolos_gombas_csirkemel_szeletek_2197843_4647_s

Gratulálok mindkettőjüknek! További jó főzőcskézést, és ...

Garáz József írta 5 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:

Tejfolos_gombas_csirkemel_szeletek_2197843_4647_s

Anna! Köszönöm szépen az unokám és a nejem nevében. ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu