Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók 8 személyre:
• ½ kg liba nyak
• ½ pulyka nyak
• ½ kg pecsenyekacsa szárnytő
• 1 kg csirkemell csont
• 4 szál sárgarépa
• 3 szál fehér répa /gyökér/
• 1 kis fej zeller és/vagy zeller zöld
• 1 kis fej karalábé
• 1/4 fej kelkáposzta
• 1 db paprika
• 1 db paradicsom
• 1 db burgonya
• 1 nagyobb fej vöröshagyma megmosva de héjastól
• 1 fej gerezd fokhagyma
• só
• egész bors
• sáfrány vagy sáfrányos szeklice /elhagyható/
• csipet gyömbér
• csipet szerecsendió virág
• ételízesítő
• petrezselyem zöld
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítjuk. A csontokat leforrázzuk, leöblítjük.
A csontokat, nyakakat és szárnytövet hideg vízben feltesszük főni, ha felforrt lehabozzuk. Beletesszük a paprikát, paradicsomot, sót, borsot, hagymákat, ételízesítőt és kis lángon legalább egy órát főzzük. Beletesszük a zöldségeket és készre főzzük. A levest hagyjuk fél órát „pihenni”, majd szűrjük át. A feldarabolt zöldségekkel és külön kifőzött tésztával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
Garáz József 12 órája új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 2 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Anna Köszönöm szépen a nevükben .
Garáz József írta 2 napja a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:
Nagyon finom étel készítettél.
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldség leves ABC tésztával, bakonyi...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:
Óvári pulykamell vegyes zöldségekkel. ...
Kőszeghy Anna 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Gratulálok mindkettőjüknek! További jó főzőcskézést, és ...
Garáz József írta 5 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Anna! Köszönöm szépen az unokám és a nejem nevében. ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!