Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Egyik különlegesség a konyhámban a halmáj készítése.
Nem szokványos és talán nem is gyakori ételek közé tartozik. Sok horgász eldobja a halmájat ,nem dolgozzák fel. Pedig nagyon értékes anyagokat tartalmaz, amelyet más ételek kevésbé!
Elkészítése: a májat egy fél óráig legalább tejben áztatom, majd ha kivettem belőle fűszerezem. Én színes borsot és vadmajoránnát rakok rá/ ez utóbbi évelőt a kertemből/. Vöröshagymát és fokhagymát olívaolajon megfonnyasztom és erre rakom rá a fűszerezett halmájat. 8-10 perc alatt kész, a mennyiségtől függően. Fedő alatt, gyakori kevergetés közben sütöm/párolom. A végén fedő nélkül sütöm. Akkor jó, mikor puha marad!
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!