Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: fél kg liszt, 15 dkg Rama, 2 evőkanál cukor, 2 evőkanál tejföl, 2 egész tojás, pici só.
A fél kg liszt egyharmadát összegyúrom a 15 dkg margarinnal kis téglalap alakúra.Félre teszem. A megmaradt lisztet, sót, tojást, cukrot , sót 2 evőkanál tejföllel /ha szükséges lehet kicsit több is/ jól összegyúrom,, kidolgozom, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjak. Majd kinyújtom téglalap alakúra és a közepére teszem a liszttel eldolgozott margarint és hajtogatom a tésztát. Jobbról balra, balról jobbra, alulról fel, fentről lefelé. 1/4 órát letakarva pihentetem a tésztát, és háromszor megismétlem a hajtogatást, közben pihentetve. Majd fél cm vastagra derelye metszővel kis négyzeteket szabok és forró olajban / mint a fánkot/ mind két oldalát pirosra sütöm. Dzsemmel tálalom, porcukorral leszóróm. Én most szilvadzsemet tettem hozzá, az volt bontva.
|
|
Garáz József írta 4 órája a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
Marcsi! Most a Nejemmel az orvost járogatjuk .Remélem ...
Garáz József írta 4 órája a(z) Tejfölös gombás szelet galuskával. {csírkemell} képhez:
Marcsi Köszönöm szépen. Tudod mostanság már ritkán ...
Domján Mária 5 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 5 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 5 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 5 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 5 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 5 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 5 órája a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Micsoda finomság Annám Igazán kreativ vagy .Csupa ...
Domján Mária írta 5 órája a(z) Tavaszi spárgás zöldségleves képhez:
Nagyon finom a levesed is és nagyon gusztusos
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!