Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók 4 személyre:
1 vaníliarúd
3 tk.fekete tea/ kb. 5 gr/
4 dl ananászlé
5 dkg cukor
12 dkg darabolt ananász/befőtt/
Elkészítése:
A vanília rudat felvágjuk, kikanalazzuk belőle a vanília magot, fekete teafüvet teatojásba tesszük és belehelyezzük egy edénybe.Hozzáadjuk a vaníliarudat és a vanília magokat, majd 6 dl forró vízzel leöntjük és lefedve kb. 3 percig hagyjuk állni.Ezt követően a vaníliarudat és magokat a teával együtt leszűrjük. Az így elkészített teához hozzáadjuk az ananászélevet majd újra felforraljuk és cukorral izésítjük:kisebb ananász kockákat rakunk bele, majd azonnal forrón fogyaszthatjuk.Nagyon finom ilyen téli időben.. Ananászlé helyett konzervlevét is használhatjuk, de ekkor nem cukrozzuk meg a teát.
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 perce a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást! Isteni finom...
Kőszeghy Anna írta 7 perce a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József nekem is sokat romlott az egészségem, nem is tudok...
Kőszeghy Anna írta 15 perce a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József ez az ebéd nagyon finom kombináció, gratulálok! ...
Kőszeghy Anna írta 19 perce a(z) 438137535_753114376907387_1523859542857368154_n képhez:
Marcsi nagyon tetszik ez a finomság! Itt az eperszezon, ...
Kőszeghy Anna írta 22 perce a(z) Diós habos kocka képhez:
Marcsikám gratulálok ezekhez a szuper szép és finom ...
Kőszeghy Anna írta 24 perce a(z) Vasárnapi mázas karaj képhez:
Szuper étvágygerjesztő ünnepi ebéd!A szervírozás is olyan ...
Kőszeghy Anna írta 27 perce a(z) Apró pogácsáim képhez:
Marcsi ha jól látom sajtos pogácsákat sütöttél! Kár, hogy ...
Kőszeghy Anna írta 30 perce a(z) Tegnapi pizzám képhez:
Nagyon finom lehetett! A pizza is bármikor jöhet! Szép szeletek!
Kőszeghy Anna írta 33 perce a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
József finom ebédetek volt! Mindegyiket szeretem! Örülök, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!