Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók 4 személyre:
1 vaníliarúd
3 tk.fekete tea/ kb. 5 gr/
4 dl ananászlé
5 dkg cukor
12 dkg darabolt ananász/befőtt/
Elkészítése:
A vanília rudat felvágjuk, kikanalazzuk belőle a vanília magot, fekete teafüvet teatojásba tesszük és belehelyezzük egy edénybe.Hozzáadjuk a vaníliarudat és a vanília magokat, majd 6 dl forró vízzel leöntjük és lefedve kb. 3 percig hagyjuk állni.Ezt követően a vaníliarudat és magokat a teával együtt leszűrjük. Az így elkészített teához hozzáadjuk az ananászélevet majd újra felforraljuk és cukorral izésítjük:kisebb ananász kockákat rakunk bele, majd azonnal forrón fogyaszthatjuk.Nagyon finom ilyen téli időben.. Ananászlé helyett konzervlevét is használhatjuk, de ekkor nem cukrozzuk meg a teát.
|
|
|
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 4 napja itt:
egy finom punci szeretnék jó szaftossan
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!