Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Végre megkaptam a képet a dij nyertes sütiről, remélem Nektek is tetszik.
Puszi:Ilike
Hozzávalók a tésztához:
25×39 cm-es tepsi
7 db tojássárgája
22 dkg porcukor
3 ek. liszt
2 dkg kakaópor
2 csg csokoládé pudingpor
7 tojásfehérje kemény habja
1,5 kávéskanál sütőpor
A töltelékhez:
2 üveg őszibarack befőtt
2 csg vaníliás pudingpor
A tetejére:
8 lap zselatin˙(24 gr)
5 dl tejszínhab
2 zacskó
vaníliás cukor
Elkészítése:
A pudingporokat,lisztet,kakaót ,sütőport összekeverjük.
A tojássárgákat a porcukorral kikeverjük,mindezeket összekeverjük ,majd hozzáadjuk a tojásfehérjék kemény habját.
A tészta masszát elfeleztem és külön 2 db piskótát sütöttem.
A befőttet lecsepegtetjük,levét felfogjuk.
A vaníliás pudigporokat kevés befőttlével simára keverjük,majd felfőzzük.
A barackokat vékony cikkekre vágjuk és a pudingos krémbe keverjük.
Mindkét lapot meglocsoljuk rummal vagy őszibaracklikőrrel.
A tésztalap köré több réteg alufóliából keretet hajtogatunk.
A keretbe foglalt tésztalapra halmozzuk a barackos pudingot. és a másik lappal befedjük.
A zselatnt az utasítás szerint feloldjuk.
A tejszínt az apránként beleszórt vaníliás cukorral kemény habbá verjük.
A zselatint hozzákeverjük és a kemény habot a tésztára simítjuk.
Hűtőbe tesszük,majd tetszés szerint díszítjük.
|
|
Garáz József 7 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 3 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!