Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Fekete Rózsa
TÉSZTA:. 60 dkg liszt, 10 dkg ráma, 30 dkg porcukor, 1 tojás, 1 cs. sütőpor, 1 teáskanál szódabikarbóna, pici só, 2 dl tejjel összegyúrni, majd 6 felé osztani.
Két lapot sütőlapon akkorára sütünk mint amiben majd a rudakat sütjük.
Kinyújtjuk a többi tésztát is, és megkenjük a szintén 4 részre osztott mákos töltelékkel, ami a következő:.
20 dkg darált mák, 25 dkg porcukor,20 dkg liszt amiben elkeverünk 1 sütőport, 10 dkg olvasztott ráma, 2 dl langyos tej,2-3 vaníliás cukor, citromhéj. Ezeket jól összedolgozva rákenjük a lapokra, és feltekerjük mint a bejglit, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk a 4 rudat, előmelegített sütőben közepes tűzön 25-30 percig sütjük, amíg kezd barnulni. Össze fognak nőni, de nem kell szétszedni őket.
A rudakhoz legalább 25 cm szélesre kell nyújtani a tésztát hogy minél több legyen rajta a tekerés.
KRÉM:.1l tejből és 3 vanília pudingból sűrű pépet főzünk, 1 rámát 25 dkg porcukorral kikeverünk, ha a puding kihűlt összekeverjük, adunk hozzá vanília aromát.
1. Egy lapot leteszünk ..
2. A krém felét rákenjük..
3. A KIHŰLT EGYBE NŐTT RUDAKAT RÁTESSZÜK
4. A krém másik felét rákenjük a rudakra..
5. A másik lapot rárakjuk a krémre..
Kicsit lenyomatjuk, teszünk rá sütőlapot és valami nehezéket, majd csokival bevonjuk a tetejét. Annyiban változik, hogy én puncspudinggal készítettem.
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Karfiol leves, túrógombóc sok tejföllel és ...
Kőszeghy Anna írta 2 órája a(z) Krumplis fodros kocka ubi salival képhez:
Megkívántam, és gyorsan elkészült! Tejfölös uborka ...
Kőszeghy Anna 2 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 órája a(z) Diós túrós mini kiflik képhez:
Marcsikám kedvemre valót sütöttél! Nagyon finom páros a...
Kőszeghy Anna írta 2 órája a(z) Kínai csirkemell csíkok képhez:
Marcsikám nagyon étvágy gerjesztő, finom ételt hoztál! ...
Domján Mária 5 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 5 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 13 órája a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Barátnőm köszönöm a hozzászólást! Isteni finom lett! ...
Kőszeghy Anna írta 13 órája a(z) Epres szilvás sütemény képhez:
Marcsi isteni finom íze és illata lehetett a sütidnek ezekkel a ...
Kőszeghy Anna írta 13 órája a(z) Rántott halszeletek képhez:
Hmmm!-de finom lehetett Marcsikám! Szép szeletek!- ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!