Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
Tészta:60 dkg liszt,30 dkg margarin,22,5 dkg kristálycukor, 1,5 csomag sütőpor,1 csomag vaníliás cukor,3 tojás sárgája, 1 citrom reszelt héja
Túró töltelék: 1 kg túró, egy üveg meggy befőtt,reszelt citromhéj,cukor(izlés szerint),1 csomag burbon vaníliás cukor, a 3 tojás felvert habja
Puding: a meggy befőtt levét felengedem vízzel,hogy kb. 7-8 dl legyen és 2 csomag vaníliás puding, cukor izlés szerint
Elkészítés módja:
A tésztához valókat összegyúrom és az egynegyedét félreteszem a rácsoknak.
aztán egy nagy gáztepsibe sütőpapírt teszek és a kinyújtott tésztát ráterítem,majd a túrót összekeverem a többi hozzávalóval és eloszlatom a tészta tetején.
Megfőzöm a meggy befőtt levét a pudinggal és a cukorral (nem kell nagyon keményre főzni,mert akkor könnyebb önteni) és még melegen a túró tetejére öntöm,majd megcsinálom a rácsokat,berácsozom a pudingot és beteszem a sütőbe és készre sütöm,kb. 45 perc alatt
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!