Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Férjemnek ma volt az 55. érettségi találkozója:ez alkalomból leptem meg osztálytársait Editke receptje alapján készült diós-kakaós csodával, annyiban módosítva, hogy meggyet raktam a tekercsek közepébe.
Finom volt, mindenkinek ízlett.
Ilucika
Hozzávalók a gyúrt tésztához:
30dkg liszt
15dkg ráma
15dkg porcukor
fél csomag sütőpor
3tojássárgája
kevés tej
A piskótához:
2 db tojás
20 dkg porcukor
1 dl étolaj
2 dl tej
20 dkg liszt
2 ek. kakaópor
1/2 sütőpor
A rudak töltéséhez:
20 dkg darált dió
ízlés szerinti mennyiségű cukor
baracklekvár
A mázhoz:
1 csg főzés nélküli vanília pudingpor
18 dkg Rama
18 dkg porcukor
2 ek. tej
A díszítéshez:
fehér és kakaós tortabevonó(elmaradhat)
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 4 felé osztjuk.
Külön-külön 25×39 cm-es tepsi nagyságúra nyújtjuk.
Megkenjük barack lekvárral és megszórjuk cukros dióval,feltekerjük,mint a bejglit
a piskóta hozzávalóiból a tojásokat a cukorral jól kikeverjük,majd hozzákeverjük a többi hozzávalót és a rudakra öntjük.
Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
A bevonat:
Gőz felett a margarint a cukorral és a tejjel( robot géppel) jó sűrűre kikeverjük.
Amikor jól sűrűsödik hozzákeverjük a vaníliás pudingport és még tovább keverjük,míg teljesen sűrű nem lesz.
A kihűlt tésztára kenjük.
+ még csokival díszítettem.
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!