Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához: 30dkg liszt
20dkg margarin
10dkg p.cukor
1tojássárgája
a töltelékhez: 16dkg barackíz
50dkg túró
8dkg p.cukor
8dkg mazsola
8dkg búzadara
5tojássárgája
Wind-hab:5tojásfehérje
15dkg p.cukor
1kupak ecet
+20dkg barackíz
Elkészítés: a tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kb. 26x32 cm nagyságúra nyújtjuk, megböködjük, majd félig megsütjük 190-200 fokon--> színe még nincs, de az ujjunk nyoma nem marad a tésztában.
A lapot megkenjük a barackízzel,a túrót megtörjük/én szűrön szoktam áttörni/, összekeverjük a többi töltelékképző anyaggal,elkenjük a tésztán, majd visszatesszük sülni.Ha bebőrösödött-->nem ragad ujjunkhoz a töltelék,akkor kivesszük.
Elkészítjük a wind habot, majd nagy sima csöves nyomózsákból rácsot készítünk a tetejére, és újra sütjük.
Ha megsült,akkor a rács közeit barackízzel töltjük.
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!