Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Piskota:6 tojas
6ek. cukor
6 ek. liszt
fel csomag sutopor
Krem:5 tojas
10 ek. cukor
25 dkg mascarpone
250 ml. tejszin
2 cs. vanilia cukor
par csep rum aroma
Szirup: 3 dl kifozot kave
2 ek. cukor
A tojas feherjet habba verjuk a cukoral .Hozzadjuk a sargakat kicsit azzal is osze keverjuk,vegul a sutoporos lisztet.Egy kerek torta formaban megsutjuk.
Krem:Az egesz tojasokat habba verjuk a cukoral,utana goz folot surure fozuk.Miutan a tuzrol leveszuk,hozza adjuk a vanilia cukrot es ezzel is jol kikeverjuk.Hagyuk kihulni.Kozben folverjuk a tejszint.Miutan kihult a krem jol kikeverjuk a mascarponeval s utana a tejszin habbal.Csepegtetunk a krembe par csep rum aromat.
A piskotat kette vagjuk.A kavet edesitjuk a cukoral.
Az also lapot meglocsoljuk kaveval, megkenjuk kremmel,A baba piskotakat belle forgatjuk a kaveba es ra sorakoztatjuk a kremmre,ezutan ujra krem es tetejere a masik fel piskota.A piskota tetejet meglocsoljuk kaveval s kenunk ra megmaradt kremmet.Diszites tetces szerint.
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 órája a(z) Túrós tészta. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.
Garáz József 7 órája új képet töltött fel:
Garáz József 7 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 7 órája a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
Anna ! Nagyon sajnálom. Nálunk is hasonló a baj.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Gombamártásos szélesmetélt képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Nagyon...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást! Isteni finom...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József nekem is sokat romlott az egészségem, nem is tudok...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József ez az ebéd nagyon finom kombináció, gratulálok! ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) 438137535_753114376907387_1523859542857368154_n képhez:
Marcsi nagyon tetszik ez a finomság! Itt az eperszezon, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!