Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
20 dkg Nutella
20 dkg apróra vágott pirított dió
babapiskóta
egy bögre édes kávé (2 dl)
Piskótához:
7 tojásfehérje
1 kanál citrom leve
20 dkg cukor
4 evőkanál dió
2 evőkanál liszt
Krémhez:
7 tojássárgája
10 evőkanál cukor
7 evőkanál tej
350 ml. tejszín
1 vaníliás cukor
A tepsi mérete 28 x 40 cm
A tepsit kibéleljük és rátesszük a vágott diót.
Piskóta:
A tojásfehérjéket felverem a citrom levével,hozzá adagolom a cukrot,aztán a diót és a lisztet.
A masszát ráöntjük a tepsiben lévő dióra és megsütjük.
A megsült a piskótát egy tálcára borítjuk az aljával felfelé,úgy hogy a diós fele legyen felül.Még melegen megkenjük a Nutellával.
Krém:
A tojássárgákat a cukorral és a tejjel kikeverem és vízgőz felett sűrűre főzöm,majd kihűtöm.
A tejszínt felverem és hozzá adagolom a kihűlt krémet és addig verem míg jó habos krémet kapok.
A nutellás piskótára rásimítom fele adag krémet,aztán szép sorban rárakom a kávéban áztatott babapiskótát.
A kekszekre rásimítom a megmaradt krémet.
Másnapig hideg helyen tartom,aztán szeletelem. –
|
|
Kőszeghy Anna írta 5 perce a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 1 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!