Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
RECEPT:egy kozepes tepsit,kibeleltem sutopappirral, megkentem nagyon vekonyan olajjal(igy biztos,h szepen levalik majd a piskotarol),majd meghintettem 70 dg kimagvalt,levetol lecsepegtetett meggyel.6 tojasnak a feherjet kemeny habba vertem leheletnyi soval,13 dg cukorral,majd beleforgattaam finom mozdulatokkal a tojasok sargajat,2 e.kanal olajat,es 13 dg lisztet,amiben elozoleg elvegyitettem fel tasak sutoport es egy e.kanal kakaoport.Ezt a piskotamasszat raontottem a meggyszemekre es megsutottem.Miutan hult keveset,talcara boritottam,lehuztam rola a s.pappirt,igy a meggyes resz kerult felulre.Lekentem vekonyan 3 e.kanal meggylekvarral(akar el is maradhat) es hagytam teljesen kihulni.Kozben elkeszitettem a kremet:2 tasak vanilia pudingot simara kevertem 6 dl tejjel,15 dg cukorral es allando keveres melett,surure foztem...lehutottem.12-15 dg vajat habosra kikevertem 2 tasak vanilias cukorral es hozzaadagoltam a kihult pudingot.Fel liter"Hulala"edes tejszint habba vertem,felet a vaniliakrembe forgattam,masik felet pedig felre tettem.A kremet egyenletesen elsimitottam a meggyes piskotan,vegul a felretett tejszinhabbal bevontam a sutemenyt.Masnap nagyobb kockakra szeleteltem
|
|
Kőszeghy Anna írta 3 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 7 órája a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 22 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 22 órája a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!