Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
◾9 tojás
◾9 evőkanál cukor
◾másfél tasak Dr. Oetker Gála főzés nélküli csokis krém
A krémhez:
◾4 dl habtejszín
◾4 dl tej
◾2 tasak Dr. Oetker Gála főzés nélküli vaníliás krém
A tetejére:
◾3 evőkanál cukor
◾3 evőkanál víz
◾150 g vaj
◾150 g tejcsokoládé
Elkészítése:
A tojásfehérjéből kemény habot verünk, a cukrot hozzáadjuk. A kemény habhoz kavarjuk a tojások sárgáját, majd a főzés nélküli csokoládékrémet. Kibélelünk sütőpapírral egy 25 x 35 cm-es tepsit és beletesszük a krémet. 180 fokos sütőben nagyjából 20 percen át sütjük. Megcsináljuk a krémet. A habtejszínt, a tejet és a krémporokat egy tálba tesszük és robotgéppel krémmé kavarjuk. Amikor a tészta megsült, hagyjuk kihálni, majd a krémmel bevonjuk, majd hűtőbe tesszük. A cukrot a vízzel edénybe tesszük és felmelegítjük. Amikor felolvadt, hozzáadjuk a csokidarabokat és a vajat, amikor minden alapanyag felolvadt, levesszük a tűzről és hagyjuk hűlni. A krémen elkenjük a hideg csokoládés bevonatot és hűtőbe tesszük a süteményt. Legalább két órán át hűteni kell, de akkor lesz a legfinomabb, ha egy éjszakán keresztül pihentetjük.
|
|
Kőszeghy Anna írta 21 órája itt:
Marcsikám hiányollak! Remélem jól vagy! Vigyázz magadra! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Ez az étel is egyszerű, hétköznapi, de mi nagyon ...
Kőszeghy Anna 21 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 22 órája a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
József köszönöm a hozzászólást! Mindig örülök,...
Kőszeghy Anna írta 22 órája a(z) Mai reggelink képhez:
József nagyon ügyes unokátok van! Dicséret neki.
Garáz József írta 1 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Anna Ezért is jó hogy még itt vagyunk egypáran, Mert...
Garáz József írta 1 napja a(z) Mai reggelink képhez:
Anna! Ez is finom. Nellike már ezt el szokta készíteni. Egy...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mai reggelink képhez:
Megkívántuk a tojásrántottát, amit ropogósra sütött Girlinger ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Örülök, hogy...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!