Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzavalok
20 dkg finomliszt
20 dkg vaj
5 dkg vaníliás cukor
2 db tojássárgája
20 dkg cukor
3 csepp citromlé
2 db tojásfehérje
10 dkg sárgabaracklekvár
elkészítés
1.A lisztet, a vajat, a vaníliás cukrot és a 2 tojássárgáját jól összegyúrjuk, fél órára hűtőbe tesszük
2.Vékonyra kinyújtjuk, és apró pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, tepsibe rakjuk.
3.A tojásfehérjét a 20 dkg cukorral kemény habbá verjük, pár csepp citromlevet teszünk hozzá, és kiskanállal a tésztára kis halmokat rakunk.
4.Megsütük.
5.Ha kihűlt, egyet-egyet a baracklekvárral összeragasztjuk.
|
|
|
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 1 hete itt:
egy finom punci szeretnék jó szaftossan
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!