Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
PISKÓTA :
8 tojás
8 evőkanál cukor
6 evőkanál liszt
4 evőkanál kakaópor
1 csomag sütőpor
Krém :
1 üveg magozott megy
3 csg. vaníliás pudingpor
8 dl tej
12 ek. porcukor
5 dl tejszín
rumaroma
1 csg. zselatin
Elkészítése:
A tojásokat ketté választjuk.
A tojás fehérjét a fele cukorral,kemény habbá verjük.
A sárgáját a maradék cukorral kikeverjük,hozzá adjuk a lisztet,sütőport és kakaóport, óvatosan hozzá adjuk a habhoz.A piskótát megsütjük és kihűlés után lapjában ketté vágjuk.
Krém: a meggyet leszűrjük és a levében megfőzünk egy vanília pudingot 4 ek. cukorral,közben beáztatunk egy csg. zselatint és azt is hozzá adjuk.majd hagyjuk kihűlni.
A másik 2 cs. vanília pudingot a 8 dl tejben,8 ek cukorral megfőzzük és kihűtjük.
Felverjük a tejszínt kemény habbá és óvatosan a tejes pudingos krémhez adjuk. Az alsó lapot a meglocsoljuk rum aromás sziruppal,( víz-cukor-rumaroma keveréke),rá helyezzük a zselatinos krémet.A krémre ráhelyezzük a magozott meggyet,aztán a tejszínes krém felét. Rátesszük a másik felét a piskótának és rákenjük a másik részét a krémnek.Tetejére csokit reszeltem.
|
|
burger eva 6 napja új képet töltött fel:
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 3 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 3 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 3 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!