Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók egy piskótához és még egyszer ez az adag a szögletes formájúhoz is:
6 db tojás
25 dkg cukor
20 dkg finom liszt
5 dkg rétes liszt
1 csg. vaníliás cukor
½ csg. sütőpor
1 dl olaj
1 dl tej
Eperkrém:
2 csg eperpuding
6 dl tej
25 dkg Ráma
15 dkg cukor
½ kg darabolt eper
csokikrém:
2 csg csokipuding
6 dl tej
25 dkg Ráma
15 dkg cukor
1 tábla jó minőségű olvasztott csoki
Két piskótát sütöttem (kerek, szögletes).
A tojásokat szétválasztottam a fehérjét felvertem habnak, a sárgáját cukorral, vaníliás cukorral, olajjal és a tejjel. Utána beleszitáltam a lisztet, sütőport. A sütőforma aljára sütőpapírt vágtam és beleöntöttem a tésztát. Előmelegített sütőben megsütöttem, majd a rácsra borítottam formával együtt, így a gőz könnyebben távozik és nem horpad be a közepe. Így hagyom kihűlni.
Kivágtam az ötös formát és megtöltöttem a krémekkel. A kerek formájú epres volt a többi csokikrémes.
Mindkét krémet a szokásos módon készítettem. A lágy vajat habosra kevertem a cukorral és a megfőzött és kihűlt pudingot hozzákevertem.
Az út csokimázból készült és olvasztott fehér csokiból, amit vékonyra kisimítottam és csíkokra vágtam.
Színezett tejszínnel díszítettem.
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Palóc leves, túrós palacsinta.
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Lazac brokkolis krumplipürével képhez:
Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánunk szeretettel. Horváth ...
Kőszeghy Anna 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
ha maratt valami belölle szivessen megenném
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, grízes tészta sárgabarack ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
József köszönöm szépen a hozzászólást!
Garáz József írta 3 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Anna Az unokám a brokkolit szereti Így nálunk is volt már ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!