Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Zserbó
Hozzávalók:
85 dkg liszt
½ teáskanál sütőpor
60 dkg RAMA
12,5 dkg cukor
3 tojás
2,5 dkg élesztő
kb. 2,5 dl tej
Töltelékhez
barack lekvár
30 dkg darált dió
30 dkg cukor
1 citrom reszelt héja
Kevés tejben egy kis cukorral felfuttatjuk az élesztőt.
A lisztet a sütőporral összekeverjük a RAMA-t belemorzsoljuk.
A cukrot a tojásokkal kikeverjük, majd az egészet összedagasztjuk. (a tejet
fokozatosan adagoljuk hozzá)
A tésztát 4 egyenlő részre osztjuk, a tölteléket 3 részre.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rétegenként leterítjük először a tésztát, utána megkenjük
lekvárral, majd megszórjuk a dió töltelékkel.
Villával megszurkáljuk, és egy órát kelesztjük, majd előmelegített sütőben
megsütjük.
|
|
Garáz József írta 1 órája a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
Anna! Köszönöm a kérdésed. Nem nagyon jól bírom én sem...
Garáz József írta 1 órája a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Anna! Igen finom volt. A lebbencset a géppel készítette...
Kőszeghy Anna írta 17 órája a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Ezt is nagyon...
Kőszeghy Anna írta 17 órája a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Hmm! de jó ötletet adtál József! Finom lehetett!
Garáz József 23 órája új képet töltött fel:
Garáz József 23 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!