Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Raffaello szelet
Tészta:
7 tojásfehérje
4 evőkanál liszt
12 dkg cukor
1 csg. sütőpor
15 dkg kókuszreszelék
Krém:
7 tojássárgája
2 dl tej
2 evőkanál liszt
20 dkg vaj
12 dkg cukor
2 csg. vaníliás cukor
10-15 dkg kókuszreszelék a szóráshoz
A tésztához a tojásfehérjéket pár csepp citromlével félig felverjük, hozzáadjuk a cukrot, majd kemény habbá verjük. Kanállal hozzákeverjük a kókuszreszeléket és a sütőporral elkevert lisztet. Sütőpapírral bélelt kisméretű tepsibe öntjük és 180 fokon kb. 20 percig sütjük. Amikor kissé barnulni kezd a teteje, akkor jó. Ne szárítsuk ki.
Amíg sül a tészta, elkészítjük a krémet: a tojássárgákat liszttel elkeverjük, felöntjük tejjel, csomómentesre keverjük és főni tesszük. Lassú tűzön, kavargatva sűrű péppé főzzük (nagyon kemény kell legyen!). Amikor kihűlt, hozzákeverjük a cukros vajat (habosra kavarva).
A krémet a kihűlt tésztára simítjuk, tetejét kókuszreszelékkel megszórjuk, majd kissé dermedni hagyjuk.
|
|
szanto hajnalka írta 1 órája a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 11 órája a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 5 napja a(z) Barbe szószos csírkemel körettel. képhez:
Anna! Köszönöm szépen. Az unokám keze munkája is...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!