Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mézes krémes
Hozzávalók:
5 dkg Rama
40 dkg liszt
15 dkg cukor
1 db tojás
1 kávéskanál szódabikarbóna
3-4 evőkanál tej
3-4 evőkanál méz
A töltelékhez:
25 dkg Rama
20 dkg cukor
1 citrom reszelt héja
1 csg. vaníliás cukor
5 dl tej
10 dkg búzadara
baracklekvár
A margarint, az egész tojást, a cukrot, a tejet és a mézet gőz fölött összefőztem. Langyosra hűtöttem és hozzáadtam a lisztet, a szódabikarbónát és összegyúrtam. Négy cipóba osztottam és fél órát pihentettem. A cipókból vékony lapokat nyújtottam és a tepsi hátoldalán egyenként előmelegített sütőben megsütöttem.
A töltelékhez a tejet felforraltam, hozzáadtam a búzadarát és sűrűre főztem. Amikor kihűlt, belevegyítettem a cukorral habosra kevert margarint, majd reszeltem bele citromhéjat. A lapokat egyenként vékonyan megkentem lekvárral és rásimítottam a krémet, majd egymásra helyeztem a lapokat.
A süteményt előző nap már elkészítettem, hogy megpuhuljon, ezután a tetejét csokimázzal díszítettem.
|
|
burger eva 6 napja új képet töltött fel:
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 3 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 3 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 3 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!