Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Vadas
1 kg sertés comb
5-6 szál sárgarépa
2-3 szál fehérrépa
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
negyed zeller
só,
őrölt bors,
2-3 babérlevél
1-2 ek. ételkeményítő (liszt)
2 dl tejföl
mustár,
cukor,
citromlé (ecet)
A hússzeleteket megsóztam, beliszteztem és egy serpenyőben mindkét oldalát hirtelen megpirítottam. Utána megpirítottam a feldarabolt zöldségeket is egy lábosba tettem a hússal együtt, amit felöltöttem annyi vízzel, hogy ellepje, majd megfűszereztem. Lassú tűzön pároltam. Amikor a húst megpuhult kivettem és botmixerrel összepürésítettem a zöldségeket. Után ízesítettem mustárral, cukorral, citromlével majd behabartam tejfölbe elkevert ételkeményítővel. Összeforraltam és visszatettem a húsokat.
Burgonya krokett
Hozzávalók:
1,5 kg héjában főtt krumpli,
1 egész tojás
ételízesítő,
petrezselyem,
liszt, amennyit a tészta felvesz,
zsemlemorzsa,
olaj a sütéshez
Elkészítés:
Megpucoltam a héjában főtt burgonyát, krumplinyomóval áttörtem, ízesítettem, beletettem az apróra vágott petrezselymet, tojással, és annyi liszttel összegyúrtam, hogy közepesen lágy tésztát kapjak.
A tésztaszaggatóval hengereket szaggattam, majd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgattam és forró olajban kisütöttem.
|
|
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 22 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!