Finomságok Konyhája: vadas sertéssült (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13036 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13036 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13036 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13036 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

vadas sertéssült

Vadas sertéssült

Hozzávalók:
1 kg sertés comb
5 szál sárgarépa
4 szál fehérrépa
1 nagyobb vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
fél zeller
só,
őrölt fekete bors
2 babérlevél
2 dl tejföl
mustár,
cukor,
citromlé
húsos szalonna (kolozsvári)
rántáshoz: zsír, liszt

A húst szeletekre vágtam és feltettem főni, majd amikor felforrt lehaboztam és bele tettem a zöldségeket is, a babérlevelet sót. Amikor megfőtt hagytam kihűlni és egy napot hűtőbe tettem, hogy had érlelődjenek az ízek. Másnap kiveszttem a húst, leszűrtem és a zöldségeket botmixerrel összeturmixoltam.
A rántáshoz felhevítettem a zsírt, beleszórtam a lisztet és a cukrot. Felöntöttem a hideg levessel és az összeturmixolt zöldségekkel együtt összeforraltam. Ízesítettem citrommal, mustárral, tejföllel.
A kockára vágott szalonnát megpirítottam, majd hozzáadtam a hússzeleteket, amit kicsit megpirítottam.

Burgonya krokett:

Hozzávalók:
1 kg burgonya
1 evőkanál zsír
10 dkg liszt
2 tojás
Só, bors,
apróra vágott petrezselyem
Panírhoz: tojás, zsemlemorzsa

Elkészítése:
A kockára vágott burgonyát sós vízben megfőztem. Leszűrtem és krumplinyomón áttörtem.Amikor kicsit kihűlt beletettem a 2 egész tojást a lisztet és ízesítettem. Alaposan összegyúrtam, majd a tálból kanál segítségével szedtem ki az adagokat, amit henger alakúra formáztam és tettem a tojásba (egy kis tejjel lehet higítani), azután a zsemlemorzsába. Az így elkészített rolókat kevés olajjal kikent tepsibe tettem és forró sütőben megsütöttem. Félidőben megforgattam őket.

Látta 608 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Csorog a nyálam érte!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon gusztusosan tálaltad Évike.
Köszönöm szépen.
Puszi:Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Én is elfogadnám szívesen, nagyon gusztusos lett Évike!!!

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Majdnem én is vadast főztem, de elmaradt a jövő hétre terveztem.Nagyon
guszta és nagyon finom.Ezzel a tányérral most elfogadnám.Puszi Marcsi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Kolbászos tarhonya leves, grízes tészta ...

Garáz József 1 napja új képet töltött fel:

Tepsis_rablohus-005_2195191_8297_s

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:

Brokkoli_fozelek_2195165_8050_s

A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Brokkoli_fozelek_2195165_8050_s

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...

Garáz József írta 5 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Csirke_raguleves-004_2195086_3537_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Almas_suti-007_2195085_8867_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu