Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Pizzás csiga
A tésztához:
600 g búzaliszt
50 g friss élesztő
2 db tojássárgája
4 evőkanál étolaj
1 teáskanál só
300 ml tej
1 csapott teáskanál kristálycukor
A töltelékhez:
300 ml paradicsomlé
1 evőkanál búzaliszt
1 közepes fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál étolaj
fél kávéskanál só
1 késhegynyi bors
1 csapott teáskanál kristálycukor
2 kávéskanál pizza fűszerkeverék
A töltelék:
füstölt kolbász
15 dkg reszelt trappista sajt
1. A pizzamártáshoz az olajon megdinszteltem a hagymákat, meghintettem liszttel, majd felöntöttem a paradicsomlével. Beleraktam a fűszereket, és jól összeforraltam
2. Betettem a tészta hozzávalóit egy tálba és bedagasztottam utána kelesztettem. Amikor megkelt két részre osztottam a tésztát.
3. Egyenként kinyújtottam a tésztákat, megkentem pizzamártással, megszórtam a kis kolbász darabkákkal és a reszelt sajttal.
4. Feltekertem és betettem őket a fagyasztóba 20 percre.
5. Ujjnyi szeletekre vágtam és nem túl szorosan tepsibe egymás mellé raktam a csigákat és még megszórtam reszelt sajttal.
6. Előmelegített sütőben kb. 170-180 C fokon készre sütöttem.
|
|
Garáz József írta 14 órája a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:
József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!