Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Karamellás rolád
Hozzávalók:
Piskóta
5 darab tojás
5 evőkanál kristálycukor
4 evőkanál liszt
késhegynyi sütőpor
Krém:
20 dkg kristálycukor
3 dl tej
1 csomag karamellás puding
20 dkg margarin
Díszítéshez
karamellizált cukor
Először megcsináljuk a krémet. A cukrot karamellizáljuk és felöntjük a tejjel. Egy pici tejben feloldjuk a pudingport és hozzákeverjük a karamellás-tejhez, majd sűrűre főzzük. Hagyjuk teljesen kihűlni.
Amíg a krém hűl elkészítjük a piskótát.
A tojásfehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját, a kristálycukorral felhabosítjuk és hozzákeverjük a liszttel elkevert sütőport és a tojásfehérjéből vert habot. Vajazott, lisztezett tepsiben sütjük, piskóta módjára.
Ha megsült a piskóta még melegen deszkára borítjuk, sütőpapírra feltekerjük és így hagyjuk kihűlni.
A margarint habosra keverjük és a kihűlt krémhez adjuk. A krém 2/3 részével megtöltjük a piskótát, feltekerjük és a maradék krémmel beborítjuk. Kevés kristálycukrot karamellizálunk és olajozott tepsibe csorgatjuk. Ha kihűlt az olajtól nem tapad a tepsibe. Összetörjük és ezzel díszítjük a roládot.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna 1 órája új képet töltött fel:
szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!