Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2040 fő
  • Képek - 7160 db
  • Videók - 2599 db
  • Blogbejegyzések - 2361 db
  • Fórumtémák - 54 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2040 fő
  • Képek - 7160 db
  • Videók - 2599 db
  • Blogbejegyzések - 2361 db
  • Fórumtémák - 54 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2040 fő
  • Képek - 7160 db
  • Videók - 2599 db
  • Blogbejegyzések - 2361 db
  • Fórumtémák - 54 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2040 fő
  • Képek - 7160 db
  • Videók - 2599 db
  • Blogbejegyzések - 2361 db
  • Fórumtémák - 54 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Joghurtos baracktorta

Hozzávalók:

Készítünk egy kerek piskótát.
4 db barackos joghurt /Danone könnyű és finom/
1 csomag étkezési zselatin
15 dkg porcukor
1 üveg barackbefőtt
kb. 6-7 evőkanál baracklekvár
7 dl tejszín
2 csomag habfixáló


A piskótát három részre vágjuk.
Az egyik piskóta korongot tortaformába tesszük.
3 db barackos joghurtot elkeverünk 10 dkg porcukorral és a befőtt 1/3-val.
2 dl tejszínt egy habfixálóval kemény habbá verünk.
A kemény habot a joghurttal összeforgatjuk.
1 db barackos joghurtot elkeverünk az étkezési zselatinnal lassú tűzön, de nem forraljuk fel.
Amikor a zselatin teljesen feloldódott a joghurtos habhoz adjuk.
Ezt a barackos habot a tortaformában lévő piskótára öntjük. Ráhelyezzük a második piskóta korongot és pár órára hűtőbe tesszük. Miután a hűtőből kivesszük a tortaformát eltávolítjuk.
A megmaradt 5 dl tejszínt 5 dkg porcukorral és a habfixálóval felverjük.
A piskótát a hűtőből kivesszük és megkenjük baracklekvárral, megszórjuk a maradék barackbefőtt felével és erre teszünk kb 2 dl tejszínt.
A harmadik piskóta korongot ráhelyezzük és jöhet a díszítés a maradék tejszínnel és barackbefőttel.
Ezt csinálhatjuk eper vagy bármilyen más joghurttal is.
A cukor mennyiségét ízlés szerint lehet változtatni, ízre nagyon könnyű.
A kisfiam első születésnapjára készítettem, nagy sikere volt.:)

Látta 194 ember.

Értékeld!

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Drávai Szabina üzente 1 éve

Igen amilyen egyszerű a krémje olyan finom is.:)

Válasz

szabo maria üzente 1 éve

amilyen szép,biztosan olyan finom is

Válasz

rédli zsuzsanna üzente 1 éve

Nagyon szép!Gratulálok!!

Válasz

Drávai Szabina üzente 1 éve

Nagyon szépen köszönöm!

Válasz

szanto hajnalka üzente 1 éve

Nagyon szep es finom torta!

Válasz

Szalai Antalné üzente 1 éve

Ügyes vagy!PusziJucus

Válasz

Drávai Szabina üzente 1 éve

Ezt a krémet egy álmatlan éjszakámon gondoltam el és szerencsére tényleg jól sikerült. A lekváros-barackos-tejszínes réteg pedig pikáns ízt adott.

Válasz

Domján Mária üzente 1 éve

Gratulálok szép a tortád.
Az íze is nagyon finom lehet ,
Tetszik a krém ami a tésztában van.
Ügyes vagy szép munka.

Válasz

Drávai Szabina üzente 1 éve

Köszönöm. )

Válasz

Szász ilucika üzente 1 éve

Nagyon jó Gr.ilucika

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Domján Mária írta 1 órája a(z) Csőben sült karfiol képhez:

Csoben_sult_karfiol-001_1885459_3618_s

Én is imádom minden nap megenném Köszönöm Editke

Domján Mária 1 órája új képet töltött fel:

Sajtos_pogacsa_kelesztes_nelkul_1885876_5671_s

Domján Mária 1 órája új képet töltött fel:

Kolbasszalsonkaval_toltott_kiflik_1885875_7749_s

Domján Mária 1 órája új képet töltött fel:

Kolbasszal_sonkaval_toltott_kiflik_1885874_3736_s

Domján Mária 1 órája új képet töltött fel:

Sutotokos_palacsinta_1885873_9781_s

Domján Mária írta 1 órája a(z) Zserbó képhez:

Zserbo-004_1885456_9367_s

Köszönöm szépen

Domján Mária írta 1 órája a(z) Kókuszos linzervirágok képhez:

Kokuszos_linzerviragok_1885454_5943_s

Köszönöm szépen Editkém

Domján Mária írta 1 órája a(z) Lasagne képhez:

Lasagne_1885834_4983_s

Nagyon gusztusos bármikor eltudnám fogyasztani...

Domján Mária írta 1 órája a(z) Szülinapi torta képhez:

Szulinapi_torta_1885831_2904_s

Éva Gyönyörű a tortád gratulálok És a kis ünnepeltnek is...

Vass Lászlóné írta 9 órája a(z) Csőben sült karfiol képhez:

Csoben_sult_karfiol-001_1885459_3618_s

Nagyon fincsi,Edit lányom is készít minden héten csaknem....

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu