Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
Készítünk egy kerek piskótát.
4 db barackos joghurt /Danone könnyű és finom/
1 csomag étkezési zselatin
15 dkg porcukor
1 üveg barackbefőtt
kb. 6-7 evőkanál baracklekvár
7 dl tejszín
2 csomag habfixáló
A piskótát három részre vágjuk.
Az egyik piskóta korongot tortaformába tesszük.
3 db barackos joghurtot elkeverünk 10 dkg porcukorral és a befőtt 1/3-val.
2 dl tejszínt egy habfixálóval kemény habbá verünk.
A kemény habot a joghurttal összeforgatjuk.
1 db barackos joghurtot elkeverünk az étkezési zselatinnal lassú tűzön, de nem forraljuk fel.
Amikor a zselatin teljesen feloldódott a joghurtos habhoz adjuk.
Ezt a barackos habot a tortaformában lévő piskótára öntjük. Ráhelyezzük a második piskóta korongot és pár órára hűtőbe tesszük. Miután a hűtőből kivesszük a tortaformát eltávolítjuk.
A megmaradt 5 dl tejszínt 5 dkg porcukorral és a habfixálóval felverjük.
A piskótát a hűtőből kivesszük és megkenjük baracklekvárral, megszórjuk a maradék barackbefőtt felével és erre teszünk kb 2 dl tejszínt.
A harmadik piskóta korongot ráhelyezzük és jöhet a díszítés a maradék tejszínnel és barackbefőttel.
Ezt csinálhatjuk eper vagy bármilyen más joghurttal is.
A cukor mennyiségét ízlés szerint lehet változtatni, ízre nagyon könnyű.
A kisfiam első születésnapjára készítettem, nagy sikere volt.:)
|
|
Kőszeghy Anna írta 14 órája a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Ezt is nagyon...
Kőszeghy Anna írta 14 órája a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Hmm! de jó ötletet adtál József! Finom lehetett!
Garáz József 21 órája új képet töltött fel:
Garáz József 21 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!