Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
50 dkg gomba
3 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 csapott evőkanál pirospaprika
1 kiskanál őrölt fűszerkömény
1 fél evőkanál só
bors
petrezselyem
1 evőkanál liszt
2 dl tejföl
étolaj
A galuskához:
50 dkg liszt
2 darab tojás
4.5 dl víz
2 kiskanál só
A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, és az olajon kevergetve 2 perc alatt megfonnyasztjuk. A tűzről félrehúzva a pirospaprikát belekeverjük. A gombát megtisztítjuk, majd cikkekre vágjuk, és a paprikás hagymára rakjuk. 3 dl vízzel felöntjük. Nagy lángon felforraljuk, közben a sóval, borssal, petrezselyemmel, köménnyel és a zúzott fokhagymával fűszerezzük. Kis lángon főzzük puhára a gombát. A tejfölt a liszttel simára keverjük, a gomba levét ezzel sűrítjük, 1-2 percig forraljuk.
A lisztből, tojásból, sóból és a vízből galuskatésztát készítünk, és hagyományos módon forrásban lévő vízbe kiszaggatjuk.
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!