Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tészta:Kereskedelembe kapható, 2 darad, 3 lapos torta.Az egyik csomag tortalapból kivágtam egy kisebb karikát, ez lesz a torta emelete.
Krém :3 csomag citrom ízű krémpor, 0,5 l gyümölcslé,ízlés szerint cukor,fél sárgadinnye bele, 3 darab őszibarack, 2 dl tejszín
Díszítéshez: 8 dkg-os 75%-os keserű csoki , tejszínhab, 1 őszibarack
A krémhez, kikavarjuk mixerrel a citrom ízű krémport a fél liter gyümölcslével, ízlés szerint édesítjük.A barackokat és a sárgadinnyét
pépesítjük.A kikavart citromkrémbe belekavarunk 3 kanál gyümölcspépet és a keményre felvert tejszínhabot.
Minden lapot megkenünk gyümölcspéppel majd a krémmel megtöltjük a tortát.A torta felső részét cikekre vágott barackal díszítjük az alját pedig tejszínhabbal.A torta oldalát csokoládégyűrűvel vonjuk be.
Csokigyűrű :Sütőpapírból a torta kerületének megfelelő hosszú csíkot vágunk. A csokoládét megolvasztjuk és kanál segítségével rákenjük a papírcsikra.Miután kissé megdermedt a csoki, a papírcsikot ráhelyezzük a torta köré, a csokis részével befelé. Kezünkkel kissé rányomjuk és hűtőbe rakjuk míg a csoki teljesen megszilárdul. Ekkor óvatosan lehúzzuk róla a papírt.
|
|
Kőszeghy Anna írta 15 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 20 órája a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!