Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:40 dkg gesztenyemassza, 12,5 dkg margarin,5 dkg porcukor,1 tojás+ 1 tojássárga,fél citrom reszelt héja,1-2 evőkanál rum,4 dkg liszt.
Díszítésre 5 dkg étcsokoládé
A tészta hozzávalóit robotgép segítségével símára kavarjuk.Csillagcsöves nyomózsákba kanalazzuk és sütőpapírral bélelt tepsibe rózsákat nyomunk.Előmelegített lerben készre sütjük,10-12 perc alatt. Akkor van meg, amikor kezd barjulni a széle.Olvasztott csokival díszítjük.
Ez a tejasütemény a Nők Lapja Konyha Desszert-ben jelent meg.Most csináltam első alkalommal, és ízlett.Aki szereti a gesztenyét, érdemes kipróbálni.Annyit változtattam az eredeti recepthez képest, hogy nem raktam bele cukrot, mert édesített volt a gesztenyemasszám amit vettem.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!