Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:25 dkg tehéntúró, 1 tojás ,búzadara, liszt, cukor, 8 evőkanál örölt dió, kevél rumaroma,lekvár,zsemlemorzsa.
A túróból cukor,tojás , liszt,búzadara hozzáadásával gombocokat készítünk.Mennyiséget nem tudok írni mert ez attól függ mennyire nedves a túró.4 kanál örölt dióhoz adunk 1 kanál lekvárt (savanykás ízűt)és rumaromat és a gombocok közepébe rakjuk majd vizes kézzel megformázzuk.Lobogó sós vízben addig főzzük míg feljön a tetejére.Közben a zsemlemorzsát kevés olajon megpirítjuk,cukrozzuk és hozzáadjuk a megmaradt örölt diót.A megfött gombocokat ebbe a diós zsemlemorzsába forgatjuk.
Ez a rumos dió nagyon különleges ízt ad a túrós gombocnak.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!