Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:20 dkg liszt,10 dkg cukor,10 dkg margarin vagy vaj,késhegynyi szódapor, 2 tojássárga,kevés tejföl,barackíz,25-30 dkg gesztenyepüre,2 tojásfehérje.
A tisztet,cukrot,margarint,tojássárgát szódaport összegyúrjuk annyi tejföllel,hogy puha tésztát kapjunk.Kiserítjük és egy közepes tepszit kibélelünk vele.Megkenjük barackízzel és rákenjük a gesztenyepürét.Forró lerben majdnem készre sütjük.Közben a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, ízlés szerint édesítjük, rákenjük a tésztára éa visszarakjuk a lerbe amig a hab szép rózsaszínű lesz.
Nálunk kapható fagyasztott gesztenyepüre ami elég kemény ezt édes tejszínnel kissé felhígítom.De van borkánba is ami sokkal hígabb.Most ezt használtam.Mind a kettő cukros és rumos.
Ez a tészta nem valami mutatós de az íze remek.
|
|
Garáz József 9 órája új képet töltött fel:
Garáz József 9 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 11 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 13 órája itt:
Boldog Anyák napját kívánok minden kedves erre járó Édesanyának, Nagyanyának és Dédi mamának. Anna
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Krumplis tészta ( fodros nagy kockával),...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejfölös zöldbab főzelék, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Túrós tészta. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!