Finomságok Konyhája: Sárgabarck lekvár (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Sárgabarck lekvár

A sárgabarackokat miután kimagoltam paradicsomörlőn ledaráltam.Így különvált a barack húsos belseje a héjtől.Minden kg parackpéphez kell 1 doboz Dr.Oetker dietetikus zsemfix.Az utasítás szerin az első lobbanástól számítva 3-5 percet főzzük.Utánna borkánba rakjuk.
A héjját is kifőztem ,amihez folyékony édesítőszert használtam és minden borkán tetejére raktam egy késhegynyi tartósítószert.Ezt állandóan kavargatni kell,hogy ne kapjon oda.A héja vastag lesz,kiflikbe és buktákba szoktam rakni mint töltelék.

Látta 385 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Prohászka Béláné üzente 11 éve

Köszi, de mi az a borkán??????????Valahol úgy olvastam, hogy semmi tartósítószer nem kell bele, ha a barackot ledarálom, bele az üvegbe rá a pici forró vízben feloldott cukor. Rá az üveg teteje, lefordítom pár percig és kész is!!!!!!!!! Tartósítószer, szalicil szó sem lehet! Igaz ez?

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Köszönöm szépen a hasznos receptet Gratulálok

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 1 hete itt:

egy finom punci szeretnék jó szaftossan

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Karácsonyi diótorta képhez:

Karacsonyi_diotorta_2087744_4647_s

Boldog ADVENTI készülődést!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu