Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzá valók:1 kg sima liszt,2 dcl olaj,1 dcl viz,4kk só,1dcl tej,2 kk cukor,50gr élesztő, Töltelék:1/2 kg szalámi,,(ne legyen száraz),30dkg reszelt sajt,kecsup,oregánó,,...2 rb tojás a tetejére,,
Elkészítés:
A tészta,ne legyen lágy amikor kidolgozzuk,inkább legyen olyan gyúrott tészta keménységú,,,kelni hagyjuk ,mikor megkelt át gyurjuk és 8 cipóra daraboljuk,kerekre kinyujtogatjuk és ezt is 8 részre fel szeletejük,mekenjük a kcsupkeverékkel rá a reszelt szalámi ,és a reszelt sajt betekerjük kifli alakra felvert tojással bekenjük és előmelegitett sütőbe sütjük,,,...
Szakács: betuska
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!