Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Őszibarackos Orosz krémtorta :
4 tojással készült piskótát 3 részre vágok.
Krém:
1 liter tejet felforralok. 4 vaníliás pudingot (Oetker), 1 vaníliás cukrot, 2 tojás sárgáját, 7-8 evőkanál cukrot kevés tejjel elkeverek és a felforrt tejhez öntöm, sűrűre felfőzöm. Rumba áztatott mazsolát teszek bele, elkeverem, kihűtöm. Ha már hideg, kevés rumaromát (3 kávéskanál) és 1 puha Rámát teszek bele, majd robotgéppel jó habosra verem.
A lapokat megtöltöm. Az alsó lapot egy lapos tálcára helyezem. Segítség-képben a tortaforma gyűrűjét az alsó lap köré teszem. A lapot meglocsolom rumaromával (lecsípem a tetejét és berácsozom a lapot), erre jön 1/3 krém, következő lap, rács, 1/3 krém, következő lap. Hagyom hűtőben picikét pihenni, kiveszem, leszedem a gyűrűt. A maradék krémmel bekenem a tetejét és az oldalát, irány vissza a hűtőbe. Ezt a műveletet el lehet végezni előző nap is és másnap csak díszíteni kell.
Tejszínhab:
Én 1,2 liter tejszínt (4 db Oké) szoktam ehhez az adaghoz használni. 2 csomag tejszínt verek fel először, amihez 1 evőkanál porcukrot teszek, beindítom a robotgépet és amikor kezd sűrűsödni, beleszórok 4 csomag habfixálót. Figyelni kell, nehogy túlverjük, mert édes vaj lesz belőle és az nem lesz jó. Ha felverődött a hab, díszítő zsákba átszedem és feldíszítem a tortát.
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 3 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!