Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Nem tudom leírni pontosan a receptet:-(
Kb 1kg füstőlt csülök és köröm.
Egy éjszakai áztatás után,darabolva,babérleveles vízben tettem fel főni.
Amikor puhára főt,kiszedtem,és ebben a füstölt hús lében főztem meg az 1/2 Kg.tarkababot, ,zöldségeket: Sárgarépát,petrezselyem gyökeret ,zeller gumót,levelet,zöldpaprikát.Amikor puhára főt,berántottam,fokhagymás rántással.
Krumplis pogácsa:
HozzávalóK:
1kg búzsliszt
1kg héjában főt burgonya
5dkg élesztő
15dkg zsír.
Só
A Burgonyát hájában megfőzöm,meghámozom,majd krumplinyomóval áttöröm.
Még melegen hozzáadom a zsírt.pürészerűre keverem.Hozzáadom a lisztet,és a z élesztőt is belemorzsolom a masszába.
Nem kelesztem! Összegyúrom, kiszaggatom és kizsírozott tepsibe rakom.Előmelegített sütőben,sütöm.Ha az alja piros,megfordítom,és minkét oldalát pirosra sütöm.
Az én családom,ezt a "laska"pogácsát szereti.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!