Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hátszegi palacsinta
A töltelék hozzávalói: 1/2 kg túró , 2 tojássárgája, reszelt citromhéj,vanília, 1 kis kanál tejföl
Ezzel megtöltjük a palacsintákat.
Egy darabot 4 részre vágunk.
Kivajazott hőálló edénybe egymás mellé állítva tesszük be.
4-5 dl tejfölt és 3 tojássárgáját kevés cukorral és reszelt narancs héjával összekeverjük.
Ráöntjük a palacsintákra.140-150 fokon kb. fél órát sütjük, amíg meg nem köt a tejföl.
5 tojásfehérjéből kemény habot verünk egy kevés baracklekvárral.
A tészta tetejére halmozzuk, 100-120 fokon megsütjük.
A TV-ben láttam egy főzőműsorban. Nagyon finom édesség.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!