Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Narancsos csirkecomb
A csirkecombokat lesózzuk,egy kicsit borssal megszórjuk.
Kevés olajon mindkét oldalukat hirtelen átsütjük.
1 narancs levébe belenyomunk 2 gerezd fokhagymát, egy mokkáskanál reszelt gyömbért, egy kevés csilit, 1 kiskanál mézet és hozzáadjuk egy narancs hártyájától megtisztított gerezdjeit.
Ezt ráöntjük a csirkecombokra. / én 2 db combból készítettem/
Ezzel megpároljuk, majd ha puha , kivesszük a combokat és a sütő grillfokozatán átpirítjuk.
A narancsos szószt egy kevés étkezési keményítővel besűrűsítjük.
Köretnek egy kevés zsiradékon hajdinát pirítottam meg , kétszer annyi vízzel felengedve, sóztam , majd megfőztem.
Egy adag hajdinához kb. 5 dkg kockára vágott aszalt barackot kevertem .
Nagyon különleges ízű étel . A TV egyik főzőműsorából van a recept.
|
|
Garáz József 55 perce új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Hideg tejszínes őszibarack leves, majoránnás ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Sajtos tejfölös sült csirkemell basmati rizzsel,...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kolbászos és tojásos lecsó puha-friss ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldborsó leves, rántott karaj és rántott ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta, sült hús.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyásleves, diós széles metélt...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Meggyes cseresznyés pite. képhez:
József ügyesek vagytok mindhárman! Kívánom, hogy ...
Garáz József írta 1 hete a(z) Meggyes cseresznyés pite. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Tudod ! Én szedem a gyümölcsöt a ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!