Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csirkecomb kukoricakása ágyon
A csirkecombokat lesózzuk , egy fél órát állni hagyjuk, majd szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk.Piros arannyal átkenjük, majd sütőzacskóba téve, a tetejükre egy kevés olajat csorgatva 200 fokos sütőben megsütjük. Kb. egy óra alatt.
10 dkg kukorica darát 6 dl forró, sós vízben megfőzünk.
Egy kevés olajon karikára vágott póréhagymát párolunk, hozzáadjuk a
félbe vágott, vékonyan felszeletelt sárgarépát, zöldborsót.
Sóval, borssal, kakukkfűvel és petrezselyemmel ízesítjük.
Ezzel a párolt zöldséggel tálaljuk a kukoricakását.
Még magában, hús nélkül is nagyon finom.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!