Finomságok Konyhája: 2012-02-20 harmadik sütésű félbarna kenyerem (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2119 fő
  • Képek - 10091 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2453 db
  • Fórumtémák - 58 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2119 fő
  • Képek - 10091 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2453 db
  • Fórumtémák - 58 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2119 fő
  • Képek - 10091 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2453 db
  • Fórumtémák - 58 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2119 fő
  • Képek - 10091 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2453 db
  • Fórumtémák - 58 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

2012-02-20 harmadik sütésű félbarna kenyerem

Hozzávalók:

65 dkg. kenyérliszt, 15 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt, 15 dkg öregtészta (kovász), 1,5 dl. híg joghurt, 1 tk. cukor, 2 dkg, élesztő, 2 tk. só, 4 dl. langyos víz, 2 ek. olíva olaj, 1 tk. ecet.

Elkészítés: az élesztőt pár kanál langyos vízben a cukorral felfuttatjuk és az átszitált lisztekhez öntjük. Hozzáöntjük továbbá a vízben elkevert összes nedves anyagot, végül a kovászt. Nagyjából összeállítjuk a tésztát, majd a kenyérsütő gépbe tesszük és a dagasztó programra állítva szépen megdagasztatjuk.
Ha kész, kiemeljük az üstből. Még kézzel átgyúrjuk, megformázzuk és a szilikonos sütőpapírral kibélelt ovális jénai tálba tesszük. Tetejét több helyen éles eszközzel bavagdossuk és megkelesztjük. Ha teli lett a jénai a tésztával, langyos vízzel megspricceljük a tetejét, rátesszük a jénai fedőt és a 230 fokra állított, de még hideg sütőbe tesszük.
A sütő aljába egy kis tálkába 1-2 dl. vizet teszünk párologni. 40-50 perc alatt készre sütjük.

Látta 459 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Hegedűs Ancika üzente 5 éve

Örülök, hogy tetszik!

Válasz

Csodás! Szinte érzem az illatát!
Üdv Erzsike

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 5 éve

Mindennapi kenyerünk!!!!

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 6 éve

Köszönöm Jutkám!

Válasz

Molnár Jutka üzente 6 éve

Hu a mindenit,ez gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Tejfölös zöldbab főzelék, párizsi ...

Domján Mária írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

Finom a sóska mi is szeretjük Finomat főztél Annám

Domján Mária írta 1 napja a(z) Érik a következő őszibarack képhez:

Erik_a_kovetkezo_oszibarack-002_2073287_1482_s

Gyönyörű

Domján Mária írta 1 napja a(z) Érik a következő őszibarack képhez:

Erik_a_kovetkezo_oszibarack-001_2073286_9550_s

Nagyon szép . Sajnos nekünk csak pár szem lesz az is ...

Garáz József írta 1 napja a(z) Megy szósz főtt sertéshússal. képhez:

Megy_szosz_fott_serteshussal_2073378_9593_s

Ez is a saját termésből készült. Na a hús az nem.

Garáz József 2 napja új képet töltött fel:

Megy_szosz_fott_serteshussal_2073378_9593_s

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Csicseriborsós-rizses csirkemell képhez:

Csicseriborsosrizses_csirkemell_2073198_4745_s

Éva köszönöm a hozzászólást! Kedves vagy!

burger eva írta 2 napja a(z) Csicseriborsós-rizses csirkemell képhez:

Csicseriborsosrizses_csirkemell_2073198_4745_s

Váljon egészségetekre a finom ebéd !!!!

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Csicseriborsós-rizses csirkemell képhez:

Csicseriborsosrizses_csirkemell_2073198_4745_s

Marcsi köszönöm a hozzászólást! Finom volt!

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Sóskaszósz, sült csirkemell, Főtt krumpli a ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu