Finomságok Konyhája: 2012-02-20 harmadik sütésű félbarna kenyerem (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12977 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12977 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12977 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12977 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

2012-02-20 harmadik sütésű félbarna kenyerem

Hozzávalók:

65 dkg. kenyérliszt, 15 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt, 15 dkg öregtészta (kovász), 1,5 dl. híg joghurt, 1 tk. cukor, 2 dkg, élesztő, 2 tk. só, 4 dl. langyos víz, 2 ek. olíva olaj, 1 tk. ecet.

Elkészítés: az élesztőt pár kanál langyos vízben a cukorral felfuttatjuk és az átszitált lisztekhez öntjük. Hozzáöntjük továbbá a vízben elkevert összes nedves anyagot, végül a kovászt. Nagyjából összeállítjuk a tésztát, majd a kenyérsütő gépbe tesszük és a dagasztó programra állítva szépen megdagasztatjuk.
Ha kész, kiemeljük az üstből. Még kézzel átgyúrjuk, megformázzuk és a szilikonos sütőpapírral kibélelt ovális jénai tálba tesszük. Tetejét több helyen éles eszközzel bavagdossuk és megkelesztjük. Ha teli lett a jénai a tésztával, langyos vízzel megspricceljük a tetejét, rátesszük a jénai fedőt és a 230 fokra állított, de még hideg sütőbe tesszük.
A sütő aljába egy kis tálkába 1-2 dl. vizet teszünk párologni. 40-50 perc alatt készre sütjük.

Látta 803 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Hegedűs Ancika üzente 12 éve

Örülök, hogy tetszik!

Válasz

Csodás! Szinte érzem az illatát!
Üdv Erzsike

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Mindennapi kenyerünk!!!!

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 13 éve

Köszönöm Jutkám!

Válasz

Molnár Jutka üzente 13 éve

Hu a mindenit,ez gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!

Válasz

Ez történt a közösségben:

szanto hajnalka írta 5 órája a(z) Szavarin képhez:

Szavarin-002_2197257_1230_s

Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...

Kőszeghy Anna írta 15 órája a(z) Szavarin képhez:

Szavarin-002_2197257_1230_s

Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...

szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:

Ludlab_tekercs_2124933_9332_s

Koszonom szepen Eva!!!!

szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:

Ludlab_tekercs_2124933_9332_s

Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...

burger eva írta 1 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:

Ludlab_tekercs_2124933_9332_s

Nagyon jól néz ki !!!!

burger eva 1 napja új képet töltött fel:

Szavarin-002_2197257_1230_s

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:

Ludlab_tekercs_2124933_9332_s

Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...

Garáz József írta 3 napja a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu_2197238_6436_s

Ez finom ebéd volt.

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu_2197238_6436_s

Garáz József írta 5 napja a(z) Barbe szószos csírkemel körettel. képhez:

Barbe_szoszos_csirkemel_korettel_2197124_7094_s

Anna! Köszönöm szépen. Az unokám keze munkája is...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu